woensdag 13 april 2011

Naaimachine staat even stil, nieuwe uitdaging

Dit lag nog niet in de planning maar ik ben gevloerd door een stomme keelontsteking.
ik ging zaterdag naar bed met pijn in mijn keel, maar werd 's nachts rillend wakker en kreeg het niet meer warm. 's ochtends bleek dat ik 39.7 had... dat was balen met dat mooie weer ik ben mijn bed niet uit geweest.

Zo ken ik mijzelf niet, maandag toch maar even naar de huisarts want ik kon bijna niet meer slikken en ik zag een hele grote amandel zitten. Ja hoor dikke pech alles ontstoken, de klieren mijn keel en amandel anti biotica en veel ijsjes eten was het recept.
Vandaag begin ik me eindelijk weer een beetje mens te voelen alleen heb ik totaal geen energie, gelukkig zijn mijn schoonouders en ouders me te hulp geschoten want ja als moeder kan je eigenlijk niet ziek zijn !
Maar van naaien komt nu natuurlijk ook niks terecht en ik heb nog maar 1 week om dit te kunnen doen.

Met pasen gaan we met de hele familie een lang weekend weg, en daarna ga ik aan een nieuwe uitdaging beginnen aangezien de toekomst van mijn man's gezondheid en de combinatie van werken er niet goed uitziet zal ik de hoofdkostwinnaar moeten worden en dat lukt niet als verkoopster... dus heb ik gekozen om me te laten omscholen.
Ik wilde graag iets creatiefs maar ja je moet wel een baan kunnen vinden en ook niet geheel onbelangrijk het moet ook nog een beetje verdienen....

Dus heb ik gekozen voor een grafische opleiding in Haarlem deze gaat 4 maanden duren 1 dag in de week, dan heb ik een goede basis voor een evt baan en daarna kan ik me nog gaan specialiseren in een bepaalde richting.
maar dan heb ik natuurlijk ook een hoop huiswerk, administratie van mijn man's bedijf de kids en het huishouden dus van naaien komt er de komende tijd niet veel dus ik wil graag nu alles af hebben voor de zomer er ligt nog een heleboel geknipt... dus ik hoop dat ik snel mijn energie ergens weer terug vindt....

2 opmerkingen:

 1. Hoi Sasja,
  Beterschap met je keelontsteking. Zo te horen ben je er goed ziek van! Verder heel veel succes straks met je opleiding, klinkt leuk! Als is de reden minder. Ik hoop dat je tussendoor nog af en toe even tijd heb voor de naaimachine. Gelukkig heb je al heel veel mooie dingen gemaakt voor de zomer!

  Sterkte met alles!

  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap met je keel, en veel succes straks met je studie.
  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen

elyne

elyne
mooie donkerblauw feliz jurk

Mirte

Mirte
mooie meegroei jurk van abc als ze groter word voeg ik de derde strook toe.