maandag 1 maart 2010

Zomerjurkje voor Mirte

Op dit moment ben ik bezig om een lief zomerjurkje voor Mirte te maken hij is bijna klaar maar ik wilde toch alvast wat laten zien.
Als deze klaar is dan ga ik aan een zomerjas voor Elyne beginnen, ik twijfel nog steeds over het model maar waarschijnlijk word het het model uit de febr. knippie van vorig jaar. Alleen is deze maar voor een deel gevoerd dan ga ik hem dus geheel voeren en misschien maak ik toch nog wel een aantal aanpassingen voor dit model.
Eigenlijk wilde ik de roos 5006 voor haar maken maar ik kan deze nergens meer krijgen. Dus ga ik maar van het knippie model een ballonjas proberen te maken.De stof is wel al uitgekozen. De buitenkant word donkerblauw met de grote stip met wat details met het kleine stipje en de voering word wit met donkerblauwe stip.

5 opmerkingen:

 1. Wat een schattig jurkje. Grappig dat je de jas uit de Knippie gaat maken. Ik ben hier ook net mee begonnen. Ik heb gekozen voor paarse stof en gekleurde voering. Ook ik wil hem helemaal voeren. Ben nog maar een beginnende naaister maar ben benieuwd naar je resultaat.
  Zie www.kikiheavenly.blogspot.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke stof voor die jas. Het jurkje wordt ook heel erg leuk. Ben zelf ook bezig met een zomer jas voor mijn dochter en is ook nog niet af, maar wil hem ook alvast graag showen, want hij wordt zo leuk. Ik herken het gevoel dus.
  Succes met de jas en jurkjes.
  Groeten,
  Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartstikke leuke plannen heb je voor de ballonjas! Ik ben benieuwd hoe die wordt!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi! Ik lees net je berichtje op m'n blog over de Hello Kitty popjes. De allerkleinste komen uit zo'n ei vandaan (is wel al jaren voor gespaard hoor, hahaha!)en een paar van een snoepjes-fototoestel(daar hingen ze aan), en die iets grotere kun je los bij Bart Smit kopen (net als de eieren overigens).
  Leuk blog heb je trouwens! Jee wat ben jij handig!!!! Dit jurkje is toch ook een schatje!
  Succes met je letterbakjes! (De mijne komen overigens bij de kringloop vandaan, voor amper een euro per stuk)
  Oh en nog bedankt voor je award!!!!!! Helemaal super!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het patroon van roos 5006 liggen. Ik weet niet welke maat je nodig hebt maar ik heb het al in verschillende maten gemaakt en misschien kan je die gebruiken. Mijn jongste is ondertussen al bijna 8 dus de kleinere maten heb ik niet meer nodig.
  Ik hoor het wel.
  avw@arcview.nl

  Groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen

elyne

elyne
mooie donkerblauw feliz jurk

Mirte

Mirte
mooie meegroei jurk van abc als ze groter word voeg ik de derde strook toe.