maandag 1 maart 2010

Ook eindelijk iets voor Björn

Afgelopen winter hebben we de kamer van Björn opnieuw behangen en ik vond dat er ook iets stoers op zijn bed mocht komen.
Hij vraagt namelijk al vaak genoeg mam wanneer maak je nou ook eens iets voor mij ?
maar ja ik vind nou eenmaal dat je lang niet zulke leuke en stoere kleren voor jongens kunt maken ( behalve dan een blousje ).




Dus heb ik in december dit plaid voor hem gemaakt. Ik heb bewust een plaid gekozen dan blijft de print veel mooier als dat ik hem steeds moet wassen (als het een dekbed zou zijn).


Ik wilde eigenlijk de helicopter die op zijn behang staat printen maar dit lukt op de een of andere manier niet goed dus toen maar een plaatje gedownload en die erop gestreken.
Nog een aantal kussens erbij gemaakt en het resultaat is goedgekeurd door
Björn.

1 opmerking:

  1. Nou en of!! Super goedgekeurd!!!!! Ik vind hem helemaal super. Voor jongens is het lastig en zeker als ze groter zijn om iets te vinden wat ze willen. Ramon (bijna 14) wil namelijk van zijn dekbedhoezen af, Pokémon, race-auto's, ridders e.d. Maar ik kan niet vinden in de winkel wat hij leuk vind, dus ik denk dat ik ook maar een mooi plaid maak voor eroverheen. Kan hij zelf bepalen hoe en wat hij wil. En wat voor stof.

    Ik vind die helicopter er super bij passen!!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen

elyne

elyne
mooie donkerblauw feliz jurk

Mirte

Mirte
mooie meegroei jurk van abc als ze groter word voeg ik de derde strook toe.