zaterdag 19 februari 2011

ons kleinste boefje


Ik haal net Mirte uit bed, die bleek nogal creatief te zijn bezig geweest (van wie zou ze dat hebben ?). Ze heeft op een of andere manier een zwarte stift bemachtigd. en zichzelf, het beddengoed, haar slaapzak, het bed aan d binnen en buitenkant en natuurlijk ook het behang mooi mee gemaakt vind ze zelf.
Ik kwam de kamer binnen en toen zei ze alleen maar; kijk mama mooi !

gelukkig kan ik op dit moment alles heel goed relativeren er zijn veel erger dingen, en heb ik er in eerste instantie maar om gelachen.
Het beddengoed en de slaapzak zitten in de was dus dat is even afwachten hoe dat eruit komt, maar het behang en bed krijg ik dus niet schoon !!

Toch wel een beetje balen, het zit er net 2 jaar op en aan de andere kant heeft Elyne er al een stuk afgescheurd dus de kamer is inmiddels eigenlijk alweer aan een nieuw behangetje toe en dat lag nog niet echt in de planning.

8 opmerkingen:

 1. Oh oh, wat een boef... Het was toch niet zo'n watervaste stift (hoop ik voor je)? Ik was al niet blij toen Joline ooit met potlood op de muur begon te tekenen... (dat ging gelukkig nog wel weg). Aan de foto's te zien, was Mirte zich van geen kwaad bewust... Succes met het schoonmaken, misschien werkt schuurmiddel wel bij het bedje.
  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, dit zijn van die dingen die je liever niet ziet als je een slaapkamer binnenkomt!
  Hier helaas ook ervaring, onze meiden hadden ook elkaar geschminkt, boen dat er maar eens af.

  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoii
  Oooo heel herkenbaar. Maar leuk is anders. Gelukkig heeft ze niet met die stift in het stopcontact gezeten. Want als ik het zo zie zit daar geen kinderbeveiliging voor. Hopelijk was het éénmalig. Maar als het zo'n wijfie is als mijn zoon, blijft het niet bij 1x.
  Fijn weekend,
  Groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zijn ook niet een paar kleine streepjes, hè!! Ze trekt wel een prachtige snoet... hahaha, daar kan je niet echt streng naar kijken, je schiet gelijk in de lach... Leuke foto's voor later...

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja, wat zal ik zeggen... Je dochter heeft zicht uitstekend vermaakt zo te zien.

  Ik zie op de foto dat ze ook op het stopcontact heeft gekleurd, die je niet beveiligd hebt.
  Nu was het een stift, het had ook een haarspeldje kunnen zijn. Ik wil niet wijs overkomen, maar hier zou ik heel snel wat aan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, dat koppie!!! Daar kun je toch niet boos op worden?! Inderdaad balen van je mooie behang, lekker laten zitten zou ik zeggen, totdat ze oud genoeg is om er niet meer op te tekenen of aan te pulken. Anders kun je het over een jaar weer vervangen. :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi creatieve Sas,
  Bij deze geef ik je graag de liebster-award door die ik vorige week mocht ontvangen. Ik hoop dat je het leuk vindt. Groetjes, spaarmoeder

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat gaat nog lang niet over hoor als ik naar mijn jongste kijk, die heeft vorige maand (jawel echt 7 jaar alweer) nog poppetjes met pen in zijn bed getekend, wel stiekem onder het kussen op het onderlaken.

  Wel jammer want het ziet/zag er uit als een leuk behangetje.

  Groetjes Denise

  BeantwoordenVerwijderen

elyne

elyne
mooie donkerblauw feliz jurk

Mirte

Mirte
mooie meegroei jurk van abc als ze groter word voeg ik de derde strook toe.