dinsdag 15 februari 2011

de wereld staat heel even stil


Vandaag heb ik te horen gekregen dat zondagavond mijn vriendin haar zoontje van 6 jaar plotseling is overleden aan een hartstilstand....
Hij voelde zich niet zo lekker en valt ineens van de bank af, reanimatie gegeven , ambulance gekomen, in het ziekenhuis begonnen aan een operatie maar hij was al hersendood en overleden aan een infectie van de hartklep. Zomaar ineens... uit het niets... dit is echt niet te bevatten ,je weet weer even met je de neus op de feiten gedrukt, dus iedereen geniet van de kleine dingen .....

12 opmerkingen:

 1. So, dat is heftig zeg! Heel veel sterkte voor jou en je vriendin. En het is zeker waar dat je, hoe cru ook, door zulke vreselijke gebeurtenissen leert te genieten van de kleine dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik krijg er kippenvel van. Wat erg!
  Sterkte gewenst voor je vriendin.
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En wat moet je nou hier op zeggen, alles wat je zegt kan te veel zijn.
  Maar zo klein, speel, jong, en toch half wat ook al 'groot', en dan glipt het zo maar bij je weg, dit is te zot voor woorden.
  Sterkte, voor haar en jou natuurlijk ook.
  Claudia.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel sterkte voor jullie allemaal, koude rillingen lopen over m'n lijf. Arm kleintje, begon de wereld pas te ontdekken. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat een naar bericht. Onbegrijpelijk dat dat kan bij zo'n jong ventje. Heel veel sterkte voor je vrienden en jullie.

  Lieve groet,

  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een verdrietig bericht. Mijn nichtje is ook 6 jaar, dan denk ik: dat kan bij haar ook gebeuren... Verder ben ik zelf op mijn zevende aan mijn hart geopereerd, waardoor dit soort berichten extra hard aankomen.
  Sterkte met het verdriet, en steunen van je vriendin. Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een vreselijk bericht! Zo'n jong mannetje, daar begrijp je toch niets van? Heel veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vreselijk zeg!! Word er koud van. Heel veel sterkte gewenst voor je vriendin en je eigen gezin!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Krijg er kippenvel van! Wat een vreselijk bericht niet te bevatten dat een kindje van 6 zomaar dood kan blijven. Heel veel sterkte!
  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat vreselijk zeg! Ik wens je heel veel sterkte.. niet te verkroppen als een kind overlijd daar weet ik helaas alles van..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. heel veel sterkte toegewenst, heb zelf ook een zontje van 7 en dan denk je ...lieverd hoe kan dat nou, zo vol leven en dan opeens...

  Heel veel sterkte voor jullie samen en ook voor je vriendin en verdere familie

  Lfs Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. geen woorden voor...... zeker als je zelf ook 2 van die hummels hebt rondlopen en dan kun je niet geloven dat zoiets zomaar kan gebeuren.... alles heeft een reden zeggen ze, maar nu onbegrijpelijk! Heel veel sterkte voor iedereen.
  Astrid

  BeantwoordenVerwijderen

elyne

elyne
mooie donkerblauw feliz jurk

Mirte

Mirte
mooie meegroei jurk van abc als ze groter word voeg ik de derde strook toe.