zondag 14 februari 2010
En omdat ik de smaak te pakken had maakte ik er meteen maar 2.
De strik had ik van te voren al gemaakt maar die liet ik vallen dus kon ik die weer opnieuw maken.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Sasja,via via kwam ik op jouw Blog terecht. Wat een prachtige taarten zie ik. Echt geweldig, en die roze kleurtjes zijn heel erg leuk.Complimenten ook voor je naaiwerk.Wat een schattige jurkjes zeg.
  Gefeliciteerd met de verjaardag van jullie kleine meid.Mag ik vragen waar je het taarten maken hebt geleerd. Eigenlijk hou ik helemaal niet van koken en bakken. Ik heb helaas een glutenvrij dieet dus kan nooit iets van de bakker nemen.Ik zou eigenlijk wel eens iets willen bakken van glutenvrij cakemeel. Heb jij misschien een recept of tips voor mij. Heb je daar een speciale bakvorm voor nodig om die boltaartjes te maken.En hoe maak je het glazuur.Kan je dat zelf maken.Zou geweldig voor mij zijn. Is dat niet schadelijk?(kleurstof)
  Ik hoop van je te horen.groetjes en fijne valentijnsdag verder....Riny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,

  Wat grappig dat je ook taarten maakt. Heb ik ook een hele tijd gedaan, maar mijn naaihobby heeft het gewonnen. Jij bent zeker ook zo iemand die en taart ziet staan en denkt: "wat leuk, dat ga ik ook proberen!" En dan lukt het nog ook, dat is helemaal leuk. Ik vind de setjes kleding die je gemaakt hebt ook erg leuk. Ik hou wel van veel rood en blauw. Jammer genoeg houdt mijn oudste dochter meer van roze.

  Groeten,
  Renate

  BeantwoordenVerwijderen

elyne

elyne
mooie donkerblauw feliz jurk

Mirte

Mirte
mooie meegroei jurk van abc als ze groter word voeg ik de derde strook toe.