dinsdag 31 augustus 2010

Mijn eerste "volwassen jurk"

Ik heb een opdracht voor een kennis om weer 2 overslagjurkjes voor haar dochters te maken, aangezien de vorige erg in de smaak vielen.
Deze heb ik inmiddels bijna klaar alleen.... had de moeder gevraagd of ik voor haar niet ook zo'n mooie overslagjurk kan maken ???
Natuurlijk kan ik dat !! zei ik enthousiast maar nu het dan moet gaan gebeuren stel ik het elke keer uit om er aan te gaan beginnen.

Ze had zelf de stof (tricot) al gekocht, ik heb van een bestaande jurk het patroon over genomen en daarna met een patroon de mouwen e.d. goed nagetekent.
Ik heb de jurk net geknipt... ik vind het toch wel spannend, hoewel ik al weet ik niet hoeveel jurkjes voor de meiden gemaakt heb is dit op de een of andere manier toch anders.

donderdag ga ik beginnen met het naaien dus hopen op een goed einde !!

3 opmerkingen:

 1. Hahaha, klinkt bekend hoor!! Ik naaide ook altijd zonder problemen alles wat los en vast zat. Maar zodra het voor "iemand" was kreeg ik examenvrees, hahaha!! Maar zodra je er eenmaal aan begint en je ziet dat het wordt zoals je het in gedachten had, dan ontspan je wel hoor!!


  Succes!!!
  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat gaat ongetwijfeld helemaal goed komen!
  Veel succes ermee en hou ons op de hoogte :-)

  Groetjes, Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen

elyne

elyne
mooie donkerblauw feliz jurk

Mirte

Mirte
mooie meegroei jurk van abc als ze groter word voeg ik de derde strook toe.